Back to top

Asiakkaalle

Arvoisa asiakkaamme

Olemme koonneet sivustollemme mahdollisimman paljon tietoa käyttöösi, johon voit tutustua. Käytössäsi on muun muassa hintatiedot, toimitusehdot sekä tutkimustuloksia verkostoveden laadusta. Jotta sivustomme palvelisi juuri Sinua parhaiten, pyydämmekin lähettämään risuja, ruusuja tai muita huomioita sivustostamme Palaute-osiossa.

Kun vuokraat kiinteistösi

Kiinteistön vuokraustilanteessa teemme sopimuksen kiinteistön omistajan kanssa vesilaskutuksen siirtämisestä vuokralaisen nimiin. Laskutuksen siirto ei ole pakollista.
 
Kiinteistön vesilaskutuksen siirtämiseksi vuokralaiselle tulee kiinteistön omistajan ilmoittaa Keminmaan Vesi Oy:n toimistolle
- vuokrasopimuksen alkamispäivämäärä ja vesimittarilukema, josta eteenpäin halutaan vuokralaisen suorittavan itse vesimaksuja.
- vuokralaisen tiedot (nimi/nimet, henkilötunnus/-tunnukset).
- kiinteistöön muuttava henkilömäärä.
 
Vuokrasopimuksen päättyessä on kiinteistön omistaja velvollinen ilmoittamaan vesimittarilukeman vuokralaisen loppulaskuttamista varten.

Kun ostat kiinteistön

Kiinteistön kauppatilanteessa on suotavaa, että kaupan molemmat osapuolet ovat yhteydessä Keminmaan Vesi Oy:n toimistoon.

Kiinteistön omistajanvaihdos

Kiinteistön omistajanvaihdostilanteeseen olemme tehneet avuksi lomakkeen, joka on toimitettava Keminmaan Vesi Oy:lle ja on hyvä ottaa kauppatilanteeseen mukaan.

Tulostettava lomake: Keminmaan Vesi Oy omistajanvaihtoilmoitus.pdf

Verkkolomake:  Omistajanvaihtoilmoitus